‘Feliciteer Grietje met de nieuwe functie’

Vorige week werkte ik mijn LinkedIn-profiel maar even weer een keer bij. Sinds november vorig jaar mag ik namelijk de functie van ‘Lid Marketing- en Communicatiecommissie bij Jong Rabo’ bijschrijven op mijn CV. En dat vind ik ontzettend leuk!

Even uitleggen: Jong Rabo is de jongerenorganisatie binnen Rabobank. Alle collega’s tot 36 jaar werkzaam binnen Rabobank kunnen lid worden van deze vereniging. En wat heb je daar dan aan? Nou, je kunt meedoen aan superleuke activiteiten en uitjes! Zo ben ik het afgelopen jaar op bezoek geweest bij Royal A-ware, een grote zuivelfabriek/kaasmakerij in Friesland en een paar weken geleden mochten we met zo’n 50 collega’s een kijkje nemen achter de schermen bij Groningen Airport Eelde. Erg interessant om dergelijke bedrijven eens vanuit een andere hoek te zien! En natuurlijk leer je op die manier ook heel veel collega’s kennen.

Naast ‘gewoon’ lid, kun je ook zelf deelnemen aan diverse commissies binnen de vereniging. En aangezien ik nogal een ‘laatbloeier’ ben (ik ben namelijk pas vorig jaar lid geworden en word in oktober al 36, dus moet dan alweer afzwaaien) heb ik me ook direct maar aangemeld voor een commissie. Onder het motto: better let as net (beter laat dan nooit). En dat kon natuurlijk maar 1 commissie zijn: de MarComcie! Want wat is er leuker dan schrijven, social media up to date houden en de website beheren? Precies! Dus sinds november vorig jaar doe ik die dingen.

Dat betekent dat ik 1 keer per 6 weken naar Utrecht tuf voor ons supergezellige MarComoverleg en dat ik het verder druk heb met teksten redigeren die op de website komen, het actueel houden van de Facebook- en LinkedInpagina en het zo nu en dan plaatsen van een leuke foto op Instagram. En ja, daar word ik heel blij van! En daarom heb ik deze functie nu toch ook eindelijk maar eens op mijn LinkedInprofiel vermeld. Dus iedereen die mijn nieuwe functie interessant vond of mij ermee gefeliciteerd heeft: bedankt, ik ben er zelf ook heel blij mee!

Toch jammer dat je met 36 jaar alweer te oud bent voor deze club…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *