3 huizen, 2 katten en 1 liefde

Sinds mijn laatste blog is er nogal wat veranderd in mijn leven. Tussen 2014 en nu ben ik in bezit geweest van 3 huizen, ben ik gaan knuffelen met 2 katten en gaan houden van 1 man. En dat in omgekeerde volgorde…

  1. Liefde
    Jarenlang was ik een ‘sukkel voor de liefde‘, zoals The Opposites dat zo mooi zeiden. Ik was (en ben) niet het type dat in de kroeg zomaar op iemand afstapt en een praatje probeert te maken. Hail to internetdaten wat dat betreft! Daar heb ik nog wel een paar leuke verhalen over, maar laten we het erop houden dat ook dat lange tijd geen vruchten afwierp. Tot het Tinder-tijdperk aanbrak. Heerlijk ‘s avonds op de bank tv-kijkend door de leuke (en minder leuke) kerels swipen. En ik dacht écht niet dat ik zo mijn ware Jacob tegen zou komen. Ook toen we een ‘match’ bleken te zijn (we hadden elkaar allebei naar rechts geswipet!) en met elkaar begonnen te appen had ik dat idee echt nog niet. Maar goed, wie niet waagt, die niet wint, dus na een tijdje appen toch maar afgesproken met elkaar in the beautiful city village gehucht of Niehove. Waar?! Nou, precies dat dus… Ook dat verhaal bewaar ik nog even voor later, anders houd ik geen schrijfstof meer over. Na die eerste date waren we beiden nog niet zo overtuigd van de klik en bleef het een tijdje stil op de app. Gelukkig werden zowel hij als ik door onze vrienden aangespoord toch nog eens contact op te nemen. Ik appte, hij nodigde mij uit om bij hem thuis te komen eten (spaghetti in Zuidhorn, nog meer stof voor een volgende blog) en een week later kwam hij bij mij eten. Tja, en toen was het gebeurd! We hadden verkering!

  2. Katten
    En bij die ene man hoorden ook 2 katten. Die stiekem toch wel erg leuk waren. En die mij ook wel konden waarderen. En aldus geschiedde dat er tegenwoordig 2 katten strijden om een plekje bij ons op de bank.

  3. Huizen
    Tja en als je dan verliefd bent, dan wil je ook zo vaak mogelijk bij elkaar zijn. En dat is wat lastig als je allebei een eigen huis hebt. Uiteindelijk zat ik vaker in Zuidhorn (waar mijn lief woonde) dan in Gorredijk en we besloten om dan maar te gaan samenwonen. Ik verhuisde met mijn inboedel naar het Grunneger laand en er kwam een bord in de tuin in Gorredijk. Helaas was de woningmarkt nog niet zodanig opgeknapt en het liep helaas geen storm voor mijn huisje, dus uiteindelijk hebben we ook het huis in Zuidhorn te koop gezet. Dit omdat we ons oog hadden laten vallen op een mooie twee-onder-een-kap woning in Gorredijk. Het huis in Zuidhorn was gelukkig wel populair en was binnen een maand verkocht. Dat betekende dat wij ons paleisje in Gorredijk konden gaan kopen! En het betekende ook dat we twee weken lang trotse eigenaren waren van jawel in totaal 3 huizen. Gelukkig niet langer dan dat en gelukkig werd mijn optrekje hierna ook snel verkocht. En inmiddels wonen we alweer meer dan een jaar met heel veel plezier in ons fijne huis in Gorredijk!

Zo, zijn jullie weer een beetje op de hoogte van hoe mijn leventje er tegenwoordig uit ziet. En zoals je leest: nog wat smeuïge blogjes in het vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *