Ritmegevoel

IMG_0233.JPG

Deze week ben ik weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt: ik heb géén ritmegevoel! Of in elk geval: geen natuurlijk ritmegevoel. Want ik heb het wél dondersgoed door als ik uit het ritme ben!

Afgelopen donderdag deed ik gezellig en sportief na mijn rondje apparaten nog even mee met een stepslesje in de sportschool. Hartstikke leuk, bewegen op muziek! In het begin ging het prima: op de maat van de muziek op en af het stepsbankje. Tot we een variatie in het op-en afstappen gingen doen. En toen ging het mis. Want: nu moest ik erbij gaan nadenken. En dan lukt het dus niet meer! Op een gegeven moment was het al zo erg dat wanneer de anderen op het bankje stapten, ik er net aan toe was om eraf te stappen… En pff, nu kwam er nóg een variatie bij, met handen klappen erbij. Toen ontstond er helemaal kortsluiting in mijn hersenpan. Jammer, maar helaas, steps is dus niet mijn ding…

Laat mij maar lekker fietsen en lopen, dan laat ik zumba, steps en andere ritme-gerelateerde sporten aan anderen over!

Eén gedachte over “Ritmegevoel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *