Top 2000

Het heerlijkste radioweekje van het jaar is weer aangebroken: van tweede kerstdag tot en met oud en nieuw is het genieten geblazen op Radio 2. Het is namelijk tijd voor de Top 2000!
 
Als je niet weet wat dat inhoudt, kun je hier eens een kijkje nemen. De meeste vragen worden daar wel beantwoord. Maar het is ook gewoon een gevoel: met tienduizenden mensen tegelijk naar de mooiste liedjes die ooit gemaakt zijn luisteren. Geen gebonk, geen gejump, maar de klassiekers, die het jarenlang hebben volgehouden tussen alle eendagsvliegen en niemendalletjes. De mooiste luisterliedjes, de heerlijkste meezingers en ach, zo nu en dan een liedje dat toch niet helemaal mijn smaak is. Maar dat neem ik op de koop toe, want het percentage Mooie Muziek is erg hoog.
 

Ieder jaar leer ik weer nieuwe artiesten en nummers kennen die het downloaden … opnieuw beluisteren wel waard zijn. En tja, nu mijn hele computer “geschoond” is van mp3’s moet ik ook nodig neuwe muziek leren kennen!! Zodat ik mijn muziekmappen weer enigszins kan vullen! De komende week is het voor mij dus Top 2000 luisteren!! Ik hoop voor de bovenburen dat ze niet al te vaak thuis zijn deze week …
 
Klik op het logo en luister live mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *